Atletele de aur ale Mediasului si Blajului

Sâmbătă 29 octombrie 2022 la Botoșani a avut loc finala Campionatului Național de cros pentru seniori și tineret. Competiția s-a desfășurat în pădurea Rediu și a constituit un criteriu de calificare pentru Campionatul European de la Torino.

La startul acestui cros s-au aflat componentele Clubului Mica Romă din Blaj care au concurat pentru proba de cros de 4000 de metri. Este vorba de Mihaela Blaga și Andreea Bogdan, alături de medieșencele Iulia Mărginean și Alexandra Hudea.

Ca și rezultate individuale Mihaela Blaga a câștigat medalia de argint, Iulia Mărginean a obținut medalia de bronz cu un total de 13 minute, 13 secunde și 12 sutimi, iar Alexandra Hudea s-a clasat pe poziția a 5-a cu timpul de 13 minute, 53 de secunde și 7 sutimi. Însă la nivel de echipă Mica Romă din Blaj a devenit campioană națională la categoria sub 20 de ani.

La masculin remarcăm prezența atleților Ciprian Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv și Daniel Hanzi din clasa a XI-a Științele Naturii, care au participat la proba de cros de 6000 de metri. Ciprian Varga a obținut timpul de 20 de minute, 41 de secunde și 52 de sutimi.

Sportivele Clubului Mica Romă din Blaj sunt pregătite de antrenoarea Cristina Man iar Iulia Mărginean și Alexandra Hudea au dublă legitimare. În urma acestor rezultate clubul din județul Alba va participa la Campionatul European de la Torino din 11 decembrie.

Le felicităm pe axentistele noastre, pe atletele Clubului Mica Romă și pe antrenoarea acestora Cristina Man, și le dorim succes la europene.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>