Robotul LTAS capata tot mai multa maturitate și dexteritate

Luna ianuarie a anului 2023 a adus primul concurs demo din istoria LTASRob, atunci când componenții echipei și robotul LTAS, denumit cu duioșie „Goguțu” au participat la programul Rubix Demo 5.0, organizat la Colegiul Național I.M. Clain din Blaj. Prima participare a echipei LTASRob într-un demo oficial a adus locul al 9-lea pentru robotul medieșean.

Al doilea demo la care a participat LTASRob s-a desfășurat duminică 5 februarie la Facultatea de Științe din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu. Demo-ul s-a numit „ManiaX Demo: Team numbers” și a reunit 120 de elevi și profesori din județele Sibiu, Timiș, Argeș, Botoșani, Neamț și  municipiul București.

Ca și la demo-ul de la Blaj, echipele de robotică ale municipiului Mediaș au colaborat la „ManiaX Demo” iar rezultatele au demonstrat acumularea unei experiențe competiționale pentru „Goguțu”. Astfel, echipa LTASRob a incheiat demo-ul de la Sibiu pe poziția a 5-a.

Echipa de robotică a liceului nostru va participa în perioada 17-19 februarie la București la Campionatele regionale de calificare First Tech Challenge România. Toate echipele de robotică trebuie să participe la cel puțin două demo-uri pentru a se obișnui cu etapele pe care le au de parcurs și cu rigoarea necesară în timpul competiției (inspectii tehnice, meciuri în alianță, punctualitate etc.)

Îi felicităm pe componenții echipei LTASRob pentru  concursurile demonstrative la care au participat în acest inceput de an 2023 și le dorim succes la etapele concursului BRD First Tech Challenge Romania, concurs organizat de Asociația Nație Prin Educație.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>