LTAS, gazda fazei municipale a ONSȘ la sah

Liceul Teoretic „Axente Sever” a găzduit miercuri, 25 ianuarie 2023 faza municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la șah, atât pentru învățământul primar cât și pentru cel gimnazial și liceal. Sportul minții a atras numeroși participanți la sediul unității noastre de învățământ, iar doi dintre aceștia sunt elevi ai liceului medieșean.

Este vorba de Alexandru Firică și de Adrian Mihăilă, ambii din clasa a X-a a profilului de Matematică-Informatică. La capătul unor partide intens disputate, Adrian Mihăilă s-a clasat pe poziția a treia iar faza municipală la liceu a fost câștigată de Alexandru Firică. Acesta va reprezenta Liceul Teoretic „Axente Sever” la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la șah, care se va desfășura, cel mai probabil, la începutul lunii martie.

Îi felicităm pe toți participanții la faza municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și le dorim să demonstreze în viața de zi cu zi faptul că „Şahul este totul: artă, ştiinţă şi sport” (Anatoli Karpov) sau mai pe scurt „Şahul este viaţă” (Bobby Fischer)

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>