Facultatea de Inginerie Sibiu și-a prezentat oferta educationala la LTAS

Miercuri, 22 martie 2023, municipiul Mediaș a fost vizitat de reprezentanții Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Cadrele didactice ale facultății au poposit În sala festivă a Liceului Teoretic „Axente Sever” și le-au vorbit elevilor prezenți despre oferta educațională pentru anul universitar 2023-2024.

Prezentarea facultății a cuprins și aspecte concrete ale programelor educaționale, un accent deosebit căzând pe roboții mobili dezvoltați în cadrul specializărilor de Robotică sau de Mecatronică. Asemenea roboți au fost puși în mișcare în sala festivă, sub privirile admirative ale elevilor de la specializările cu profil real.

Oferta educațională a Facultății de Inginerie a trezit interesul viitorilor absolvenți ai liceului nostru, și este posibil ca unii dintre aceștia să se îndrepte spre studii superioare în domeniul ingineriei, electronicii sau roboticii.

Facultatea de Inginerie din Sibiu funcționează sub acest nume din 1990 și oferă o gamă largă de specializări de licență pentru absolvenții claselor a XII-a, indiferent de profilul studiat de liceeni.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>