Elevii LTAS premiați la Gala sportului sibian 2023

Consiliul Județean Sibiu a organizat joi 23 martie 2023 a patra ediție a Galei Sportului. Cu acest prilej au fost premiați sportivii și antrenorii din județul Sibiu care au obținut rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale în anul 2022.

Evenimentul a fost găzduit de Sala Transilvania și a însemnat o apreciere și o recunoaștere la scenă deschisă a meritelor sportivilor care au participat cu succes la competiții naționale și internaționale.

Între sportivii care au urcat pe scena Sălii Transilvania s-au aflat și 4 elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. La categoria sporturilor neolimpice au fost premiați gemenii Andrei și Mihai Toma din clasa a XII-a Filologie intensiv Engleză. Sportivii medieșeni sunt legitimați la CS Ippon Mediaș și în urmă cu un an au devenit campioni și vicecampioni mondiali la Kumite cadeți în competiția desfășurată la Forth Lauderdale din Florida (SUA).

La categoria sporturilor olimpice reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au acordat premii celor două atlete de aur ale municipiului Mediaș, Alexandra Hudea din clasa a X-a Științe Sociale și Iulia Mărginean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză. Cele două sportive nu mai au nevoie de nicio prezentare, ele obținând numeroase titluri naționale și internaționale și reușind să așeze municipiul Mediaș pe harta atletismului de top.

Îi felicităm pe axentiștii noștri și pe antrenorii lor pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut și le dorim să păstreze municipiul Mediaș pe harta performanței indiferent de sportul practicat. 

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>