Cei mai buni liceeni alergatori sunt la LTAS

Vineri, 24 martie 2023, zona Greweln a găzuit faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros. La această competiție au participat cei mai buni alergători de la învățământul gimnazial și respectiv liceal, care s-au întrecut la probe de cros de 800 de metri, 1000 de metri și 1200 de metri.

Cei 3 alergători care au reprezentat Liceul Teoretic „Axente Sever” au dominat competiția la nivel liceal. Este vorba de Ciprian Varga la băieți, respectiv Alexandra Hudea și Diana Comnac la fete. Alexandra Hudea este elevă in clasa a X-a Științe Sociale, iar ceilalți 2 atleți sunt colegi în clasa a XI-a Instructor Sportiv.

Atleții LTAS n-au avut practic rivali la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Alexandra Hudea și Diana Comnac au încheiat pe primele două poziții in clasament, în vreme ce Bogdan Varga s-a clasat pe primul loc la masculin. În aceste condiții Alexandra Hudea și Ciprian Varga vor reprezenta liceul nostru și județul Sibiu la faza națională a ONSS la cros.

Îi felicităm pe atleții liceului nostru pentru rezultatele pe care le obțin atât în competițiile școlare cât și in cele naționale și internaționale, și le dorim succes la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros. Aceasta se va desfășura la Botoșani în perioada 22-24 aprilie.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>