David Doroga, speranța ciclismului medieșean

David Doroga este elev în clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză la Liceul Teoretic „Axente Sever” și la începutul acestui an s-a alăturat secției de ciclism a Clubului Sportiv Școlar Mediaș. Prima cursă oficială a fost pe 1 aprilie 2023 la Constanța, în cadrul  Cupei Mării Negre, unde David s-a clasat pe poziția a patra.

După aproape 3 săptămâni, mai exact duminică 23 aprilie, sportivul medieșean a participat la Timișoara la Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnică Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas. David Doroga a concurat la categoria Elite și a terminat cursa de 40 kilometri în 58 minute și 46 secunde, al doilea timp la categoria juniori masculin.

David Doroga își propune rezultate și mai spectaculoase în domeniul ciclismului și chiar își dorește să continue să practice acest sport și la nivel de seniori, după cum a declarat în interviul acordat postului de televiziune Nova Tv.

Nu putem decât să îi dorim succes axentistului nostru, să pășească pe drumul performanței, să obțină rezultate notabile și să facă o bună propagandă ciclismului ca sport și mod de viață.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>