Alexandra Hudea, regina atletismului scolar

Zilele de 13 și 14 mai 2023 au confirmat ceea ce știm de câțiva ani, și anume faptul că Alexandra Hudea este un nume cu greutate în competițiile naționale și internaționale la care participă. Elevă în clasa a X-a la profilul de Științe Sociale, sportiva medieșeană pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean și susținută intens de familie și de persoanele, nu puține la număr, care cred în talentul și abilitățile ei, Alexandra nu a dezamăgit. Dimpotrivă, a devenit regina atletismului școlar.

Stadionul „Iolanda Balaș-Söter” din capitală a găzduit în perioada 13-14 mai Campionatul National Școlar la atletism. Sâmbătă 13 mai Alexandra Hudea a luat startul în finala de 1500 de metri, pe care a dominat-o de la un cap la altul și pe care a câștigat-o în 4 minute, 31 de secunde și 68 de sutimi.

Aurul de la 1500 de metri a fost dublat duminică 14 mai 2023 de victoria în finala de 3000 de metri. Alexandra Hudea a alergat cei 3000 de metri în 9 minute, 56 de secunde și 62 de sutimi și a câștigat un nou titlul de campioană națională.

Suntem mândri de performanțele axentistei noastre și de faptul că  Mediașul se luptă de la egal la egal cu alte centre sportive de prestigiu din România, iar Alexandra Hudea confirmă prin rezultatele ei că Transilvania este și rămâne o sursă nesecată de talente în domeniul sportului.

Felicitări Alexandra, succes pe mai departe!

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>