Ciclistul David Doroga a debutat in Cupa Romaniei

David Doroga este elev în clasa a XI-a Științe ale Naturii, intensiv Engleză la Liceul Teoretic „Axente Sever” și este component al secției de ciclism de la Clubul Sportiv Municipal Mediaș. După ce luna trecută ciclistul medieșean a participat la competiții desfășurate la Constanța și Timișoara, luna mai i-a adus debutul în Cupa Națională de șosea.

Astfel, David Doroga a luat startul în perioada 13-14 mai 2023 la prima etapă a competiției, desfășurată la Constanța, în cadrul Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră. Axentistul nostru s-a clasat pe poziția a doua la juniori în urma rezultatelor de la probele de contratimp și respectiv de fond. O săptămână mai târziu David a participat la a doua etapă a Cupei Naționale, desfășurată în zilele de 20 și 21 mai la Bacău. În cadrul cursei intitulate Turul Colinelor, la care au participat peste 400 de cicliști, sportivul legitimat la CSM Mediaș a avut o prestație foarte bună, parcurgând cei 75 de kilometri ai turului în 2 ore, 17 minute și 13 secunde.

După primele două etape ale Cupei României, David Doroga se clasează pe locul 5 în clasamentul general la juniori, iar peste 3 săptămâni va lua starul în a treia etapă a competiției. Aceasta se va desfășura la Arad pe 17 iunie, în cadrul cursei inititulate Ziridava Road Race.

David Doroga își propune rezultate și mai spectaculoase în domeniul ciclismului și și-a propus să practice acest sport și la nivel de seniori. Îi dorim succes axentistului nostru, să pășească pe drumul performanței, să obțină rezultate notabile și să facă o bună propagandă ciclismului ca sport și mod de viață.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>