Alexandra Hudea, premiată de Federația Română de Atletism pentru rezultatele obținute în 2023

Sâmbătă, 17 februarie 2024, a debutat la București etapa finală a Campionatului Național de sală, seniori și tineret U23. Evenimentul a fost găzduit de Sala de atletism Ioan Sőtér din capitală, iar în deschiderea acestuia a avut loc o festivitate de premiere a celor mai importante rezultate obținute de atleții români pe parcursul anului 2023.

Una dintre sportivele premiate de federație cu acest prilej a fost Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale. Sportiva de aur a Mediașului a fost evidențiată prin medalia de bronz obținută pentru România la proba de 3000 de metri din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Premierea Alexandrei și a antrenorului acesteia, Vasile Ibășfălean a fost realizată de Maricica Puică, atletă medaliată în urmă cu 4 decenii la Jocurile Olimpice de vară de la Los Angeles.

O felicităm pe Alexandra Hudea și pe antrenorul ei Vasile Ibășfălean pentru performanțele obținute în anul 2023 și le dorim să mențină ridicată ștacheta atletismului medieșean și în 2024

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>