Yummy Marathon de succes pentru axentiști

Luna trecută Liceul Tehnologic Automecanica a găzduit o nouă ediție a concursului „Yummy Marathon”. O secțiune a acestui concurs a fost dedicată prozei iar axentiștii au fost și de data aceasta la înălțime.

Astfel Tania Grecu din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză a obținut premiul I la secțiunea proză, cu o temă dedicată femeii și puterii acesteia de-a lungul istoriei. De asemenea colegul ei Adrian Burian a obținut mențiune la aceeași secțiune de proză, Ambii elevi au fost îndrumați de doamna profesoară Diana Streza.

Alți axentiști s-au remarcat în domeniul creației literare și artistice. Ne referim aici la Patrick Luca din clasa a IX-a Matematică Informatică, care s-a clasat pe locul al III-lea, și respectiv la Cătălin Moldovan din clasa a X-a Științele Naturii, care a obținut mențiune la această secțiune. Ambii elevi au fost îndrumați de doamna profesoară Alina Hațegan.

„Yummy Marathon” este un proiect educațional inițiat de Liceul Tehmologic Automecanica în anul 2015 și contribuie la formarea unor obiceiuri alimentare sănătoase în rândul elevilor din județul Sibiu. Implementarea sa interdisciplinară și abordarea atractivă a tematicii au un impact semnificativ, oferind elevilor instrumentele necesare pentru a face alegeri alimentare responsabile.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>