Axentistele de la CS Kyudokan și-au adjudecat Cupa Scorpion

De cele mai multe ori asociem karate-ul la nivelul municipiului Mediaș cu clubul Ippon, cu sportivi precum Iulia Ivan, Andrei și Mihai Toma sau Samira Armenean și cu performanțele acestora din ultimii ani.

Însă mai există un alt club de karate care activează de mulți ani pe plan local. Este vorba de Clubul Sportiv Kyudokan, condus de Dorin Anghel. Clubul are o activitate de 3 decenii, este afiliat Federației de Karate IMAF iar între practicanții săi se află și elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”.

Între kyudokan-ele axentiste se remarcă Melisa Spanache din clasa a IX-a Filologie 1 Beatrice Lacatoș din clasa a IX-a Filologie 2 și Daria Circa din clasa a X-a Instructor Sportiv. Acestea își desfășoară antrenamentele de două ori pe săptămână, însă se reunesc în preajma unor competiții naționale.

Așa a fost cazul celei de-a 12-a ediții a Cupei Scorpion, desfășurată sâmbătă 23 martie 2024 la Slatina. Axentiștii noștri au participat la probele de Kata și Kumite, atât individual cât și pe echipe, reușind să se claseze pe podium la fiecare dintre aceste probe. Astfel Daria Circa și Beatrice Lacatoș au obținut locul 1 la kumite individual și locul 2, respectiv locul 3 la kata individual, în vreme ce Melisa Spanache a obținut locul al doilea la kata individual și două locuri secunde la două categorii de kumite.

Nu ne rămâne decât să le dorim succes sportivelor noastre și să le ținem pumnii în competițiile la care vor participa in acest an competițional 2024.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>