Armata – o opțiune de viitor pentru absolvenții LTAS

Miercuri 20 martie 2024 reprezentanții Școlii Militare de Maistri Militari și Subofiteri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică din Sibiu au poposit la Liceul Teoretic „Axente Sever” pentru a promova oferta educațională a instituției de învățământ militar.

Elevii claselor a XI-a și a XII-a, reuniți în sala festivă a unității noastre de învățământ, au urmărit cu atenție o prezentare a reprezentanților Școlii Militare de Maistri Militari și Subofiteri despre avantajele unei cariere militare și despre condițiile de admitere la această instituție. De asemenea axentiștii au aflat amănunte interesante despre istoria învățământului în domeniul Comunicații și Informatică, precum și despre tehnica din dotare.

Oferta educațională a Școlii Militare de Maistri Militari și Subofiteri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică a trezit interesul viitorilor absolvenți ai liceului nostru, și este posibil ca unii dintre aceștia să se îndrepte spre o carieră militară ca maiștri militari sau în domeniul comunicațiilor și informaticii.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>