Alexandra Hudea, vicecampioană națională la 10000 de metri

Sâmbătă, 13 aprilie 2024, Stadionul ”Constantina Diță” din Târgu Jiu a reunit cei mai buni atleți din România pe distanța de 10000 de metri. Federația Română de Atletism și CSM Târgu Jiu au organizat a treia ediție a Campionatului Național de Seniori și U23 – 10.000 m, masculin și feminin.

La această competiție găzduită desfășurată în orașul lui Constantin Brâncuși au participat și atletele de aur ale municipiului Mediaș. Ne referim aici la Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale și la Iulia Mărginean, absolventă a promoției 2023 a Liceului Teoretic „Axente Sever”, în prezent legitimată la CSU Poli Timișoara. Și nu a fost o simplă participare în compania unor nume grele ale atletismului românesc, ci o clasare pe podium a celor două sportive medieșene.

În acest sens Alexandra Hudea a încheiat concursul pe locul al doilea, devenind vicecampioană națională la 10000 de metri, în vreme ce Iulia Mărginean a ocupat poziția a treia a podiumului de la Târgu Jiu.

Le felicităm pe atletele de aur ale Mediașului pentru rezultatele pe care le obțin în competițiile naționale și internaționale și le dorim mult succes pe parcursul acestui sezon.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>