Viitori agronomi ai țării cu origini axentiste

Agronomia și Ingineria mediului sunt cu siguranță domenii de viitor în țara noastră și în Europa. Acest lucru a fost transmis elevilor Liceului Teoretic „Axente Sever” de către reprezentanții Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Vineri 12 aprilie 2024 reprezentanții acestei instituții de învățământ superior s-au întâlnit cu viitorii absolvenți ai liceului nostru. Întâlnirea a avut loc în Sala Festivă și s-a bucurat de participarea și interesul elevilor de la profiluri și ani de studiu diferiți.

Reprezentanții Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului au prezentat oferta educațională a instituției și au vorbit despre avantajele absolvirii unor specializări precum Ingineria produselor alimentare, Managementul dezvoltării rurale, Agronomie, Montanologie sau Ingineria Mediului. Nu au lipsit nici repere legate de viața de student la Sibiu sau despre activități de voluntariat pe care le pot desfășura studenții Universității Lucian Blaga.

Programele de licență ale Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului se întind pe durata a 4 ani de studiu.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>