Foști și actuali axentiști, pe scena Galei Sportului de la Sibiu

Au studiat sau studiază la Liceul Teoretic „Axente Sever”, au în comun pasiunea pentru sport, disciplina, rigurozitatea dar și calitatea de axentiști. Este vorba de trei absolvenți ai promoției 2023 ai unității noastre de învățământ și de doi actuali elevi ai liceului nostru, care s-au aflat printre laureații Galei Sportului, organizată joi 11 aprilie 2024, de Consiliul Județean Sibiu la sala Thalia.
Anul 2023 a fost deosebit de fructuos în domeniul karate-ului pentru frații Andrei și Mihai Toma, absolvenți ai profilului de Filologie. Lor li se adaugă Iulia Mărginean, absolventă a profilului de Științele Naturii intensiv Engleză, cu rezultate apreciabile în domeniul atletismului
Pe scena Sălii Thalia au urcat și doi elevi ai liceului nostru, care au avut un an competițional 2023 plin de realizări. Ne referim aici la Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale în domeniul atletismului și la Teodor Pridon din clasa a IX-a Instructor Sportiv în domeniul ciclismului, ale căror rezultate le-au adus nominalizarea la Gala Sportului.
Îi felicităm pe foștii și pe actualii sportivi ai Liceului Teoretic „Axente Sever” care prin pasiunea, devotamentul și seriozitatea de care au dat dovadă au reprezentat și reprezintă cu cinste municipiul Mediaș la competiții naționale și internaționale.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>