LTAS are tinere condeie: Louise Bota

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a jurizat zilele trecute lucrările participante la etapa județeană a Concursului național de creație literară „Tinere condeie”. Acest concurs care se desfășoară din anul 1967 își propune evaluarea și valorificarea talentului și capacității creatoare a elevilor în domeniul literar.

Între lucrările Concursului „Tinere condeie” s-a aflat și lucrarea unei eleve a Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Louise Bota din clasa a IX-a Filologie 1 care a concurat la secțiunea Dramaturgie cu lucrarea „Fericire din altă lume” sub îndrumarea doamnei diriginte Aura Lăpădat. Având ca motto „Fericirea reală”, creativitatea axentistei noastre a fost apreciată de juriul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu cu premiul al doilea.

O felicităm pe Louise Bota pentru acest premiu și pentru talentul și creativitatea pe care le demonstrează în domeniul literar și îi dorim să obțină rezultate pe măsură și la edițiile viitoare ale Concursului național de creație literară „Tinere condeie”. Acest concurs s-a desfășurat pe 4 secțiuni: Poezie, Proză, Dramaturgie și Eseistică.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>