A treia zi din Săptămâna Altfel – campionat de tenis de masă pe liceu

Tenisul de masă, sport olimpic din 1988, este cunoscut sub numele de „ping pong” și a dat de-a lungul timpului numeroși sportivi medieșeni cu origini axentiste. Nu e exclus ca urmașii unor sportivi precum Cristina Corburean, Andreea Dragoman sau Andrei Pînzar să  se afle printre actualii elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Tocmai de aceea Consiliul Elevilor LTAS a organizat primul campionat de tenis de masă la nivelul unității noastre de învățământ.

Acest campionat s-a desfășurat miercuri 24 aprilie în sala de sport a liceului nostru. La capătul mai multor jocuri captivante pentru publicul din sala sportivă au fost desemnați câștigătorii primului turneu de tenis de masă de la Liceul Teoretic „Axente Sever”.

Prima poziție a fost obținută de Cristian Cîndea din clasa a XI-a Matematică-Informatică, intensiv informatică, urmat de Andreas Faghiura din clasa a XII-a Instructor Sportiv, în vreme ce bronzul a fost adjudecat de 2 elevi din clasa a IX-a Instructor Sportiv, respectiv Mario Armenean și Denis Medeșan. Câștigătorii au primit diplome din partea reprezentanților Consiliului Școlar al Elevilor, Ana Giurgiu și Sergiu Piștea din clasa a XI-a Științele Naturii.

Pasiunea pentru tenisul de masă i-a „molipsit” și pe profesorii liceului, alături de personalul administrativ al unității noastre de învățământ. Ca urmare careul de ași al adulților i-a cuprins pe domnii profesori Claudiu Șimon și Iulia Mărginean, care și-au adjudecat bronzul, alături de finalista concursului, doamna profesoară Miredda Câmpean și de câștigătorul Iulian Mărginean.

Îi felicităm pe toți participanții de la turneul de tenis de masă organizat în Săptămâna Altfel la Liceul Teoretic „Axente Sever” și suntem convinși că vor urma și alte asemenea concursuri în anii următori.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>