Alexandra Hudea, cea mai bună alergătoare din România la ONSȘ la cros

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, municipiul Botoșani a găzduit etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros iar Liceul Teoretic „Axente Sever” a avut ca de fiecare dată o reprezentantă de marcă pentru județul Sibiu.

Este vorba de Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale, care a câștigat etapa județeană desfășurată pe luna trecută la Mediaș.

Alexandra Hudea a obținut o performanță remarcabilă la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Axentista pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean a dominat competiția și a încheiat competiția pe primul loc la cros. Astfel atleta de aur a Mediașului și-a depășit performanța din urmă cu un an, când s-a clasat pe locul secund.

O felicităm pe Alexandra Hudea pentru această performanță prin care menține județul Sibiu la nivel înalt pe harta crosului școlar din România și-i dorim să obțină în continuare rezultate remarcabile.

Etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani împreună cu Asociația Județeană de Atletism, la competiție participând peste 100 de elevi de gimnaziu și liceu.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>