Targ de manuale, editia 2014

Tradiţia târgului de manuale la început de an şcolar a continuat şi în acest an la liceul nostru. Pe 24 septembrie în pauza mare sala festivă a Liceului Teoretic „Axente Sever” s-a dovedit neîncăpătoare pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a, respectiv pentru absolvenţii din această vară, care şi-au oferit manualele şi memoratoarele achiziţionate în activitatea lor de liceeni. Cele mai căutate manuale, la fel ca şi anul trecut au fost cele de limba română, limba engleză, limba latină sau matematică. Negocierile au continuat şi după încheierea pauzei mari, absolvenţii reuşind să-şi distribuie manualele şi memoratoarele pe care le-au folosit din plin în recentul an şcolar care s-a încheiat.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>