La final de an școlar…

Vineri 19 iunie 2015 clopoţelul a sunat pentru ultima dată în anul şcolar 2014-2015 la liceul nostru. De data aceasta a fost vorba de un altfel de sunet, nu acela care trimite elevii la ore. A fost sunetul de final în care elevii cei mai buni dintre cei buni au fost apreciaţi la scenă deschisă de colegii lor, de părinţi şi de cadrele didactice ale Liceului Teoretic „Axente Sever”. În prezenţa viceprimarului municipiului Mediaş George Petrescu, şi a părintelui Achim Sărășan, diriginţii claselor IX-XI au înmânat diplome şi premii axentiştilor noştri care s-au evidenţiat pe parcursul anului şcolar atât prin rezultate deosebite la învățătura şi la concursuri şcolare, cât şi prin activităţi sportive care au adus prestigiu unităţii noastre de învățământ.

Conducerea şi cadrele didactice ale Liceului Teoretic „Axente Sever” le doresc tuturor elevilor vacanţă plăcută, iar absolvenţilor clasei a XII-a mult succes la examenul de bacalaureat.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>