LTAS a participat la Cinema Edu

În perioada 26-27 martie 2018 s-a desfășurat la Muzeul Gazelor Naturale din municipiul nostru proiectul Cinema-Edu. Acest proiect a constat în vizionarea unor filme europene de artă de către elevii de liceu și dezbaterea acestora alături de un critic de film.

Liceul Teoretic “Axente Sever” a participat în prima zi de proiectie cu elevi ai claselor a X-a iar în a doua zi cu elevi ai claselor a IX-a, filmul selectat pentru vizionare fiind ”La vie en grand” (Traiește din plin). Axentiștii au urmărit cu atenție filmul proiectat și au schimbat la final impresii cu criticul de film Andrei Luca.

Proiectul Cinema Edu a fost inițiat de Asociația Culturală Macondo cu sprijinul Romgaz Mediaș, și se află la a doua ediție consecutivă în municipiul nostru, ediția 2017 fiind destinată elevilor de gimnaziu.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>