Timeea Suciu, mandria sahului la LTAS

Luni 10 februarie 2019 unitatea noastră de învățământ a găzduit faza municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Șah. La acest concurs au participat elevi din ciclul gimnazial dar și de la liceele din municipiul Mediaș.

Liceul Teoretic „Axente Sever” a fost reprezentat de Timeea Suciu din clasa a XI-a Filologie intensiv Engleză și de Ștefan Muntean din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză.

La capătul unor partide viu disputate, care au confirmat din plin calitatea de sport al minții pentru șah, liceul nostru are o elevă calificată la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Timeea Suciu a demonstrat multă stăpânire de sine în mutările de pe tabla de șah, a obținut 3 victorii și a încheiat competiția pe prima poziție. Astfel axentista noastră s-a calificat la faza județeană a acestui concurs, fază care se va desfășura luna viitoare la Sibiu.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>