„Inflatie” de sustineri de lucrari de grad la LTAS

Perfecționarea cadrelor didactice a fost și rămâne una dintre prioritățile corpului profesoral al Liceului Teoretic „Axente Sever”. Pe lângă cursurile de perfecționare frecventate de cadrele didactice ale liceului nostru, un rol important îl are și susținerea lucrărilor de specialitate pentru obținerea gradului didactic I. Nu mai puțin de 3 profesori ai unității noastre de învățământ susțin în această perioadă asemenea lucrări.

Primul cadru didactic care a deschis lista susținerilor lucrărilor de specialitate a fost doamna profesoară de chimie-fizică Lenuța Moldovan. În ziua de 10 februarie 2022 sala festivă a Liceului Teoretic „Axente Sever” a găzduit prezentarea lucrării cu titlul „Valorificarea modelării și a experimentului de laborator în cadrul unității de învățare ALCOOLI la clasa a X-a”, lucrare coordonată de Lector Universitar Doctor Carmen Săcăliș de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Lucrarea s-a bucurat de aprecierea celor prezenți atât fizic cât și online in sala festivă a liceului nostru, fiind notată cu 10.

O felicităm pe doamna profesoară Lenuța Moldovan pentru obținerea gradului didactic I și implicit pentru pasul uriaș realizat in cariera didactică. Același pas se pregătesc să-l realizeze în săptămânile următoare alte două cadre didactice ale unității noastre de învățământ, respectiv doamna profesoară Ioana Bonțida și domnul profesor Constantin Schiau.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>