In loc de bun ramas…

Povestea generației 2018-2022 a Liceului Teoretic „Axente Sever” a ajuns la final. 4 ani au trecut cât 4 clipe pentru adolescenții care deveneau boboci în 2018 și intrau pe porțile liceului fără să știe ce provocări le va aduce perioada liceului. Și provocări au fost din plin … cunoașterea colegilor, a diriginților, a cadrelor didactice, a perioadei de învățământ online…într-un cuvânt, procesul de MATURIZARE.

La capătul celor 4 ani intâlnim o generație adultă, responsabilă, conștientă de provocările vieții, care are poate mai multe întrebări decât răspunsuri, mai multe temeri decât certitudini, dar care are și resursele și curajul de a le înfrunta. O nouă generație care va duce mai departe spiritul axentist, o nouă generație de care suntem mândri, de toți cei 147 de absolvenți. Și-au lăsat o părticică din suflet în unitatea noastră de învățământ, în sălile lor de clasă, în gândurile și amintirile diriginților lor, profesorilor lor și ale actualilor elevi ai liceului medieșean.

Nu ne rămâne decât să le dorim succes în viață, succes la bacalaureat, să păstreze amintiri intense ale celor 4 ani de liceu, să rămână uniți, și indiferent unde îi vor purta pașii vieții să nu uite să revină periodic la origini, adică în liceul în care au cunoscut bucurii, dezamăgiri, prietenii strânse și în care s-au format ca adulți.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>