Locul II pe județ pentru fotbalistele LTAS

Vineri 15 martie 2024, Liceul Teoretic „Axente Sever” a găzduit etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal feminin. Cupa ISF („Împreună Suntem Fotbal”) a reunit cele mai bune echipe de fotbal feminin ale județului Sibiu, între care s-a aflat și echipa Liceului Teoretic Axente Sever.

Fotbalistele unității noastre de învățământ au trecut fără mari emoții de echipa similară a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” și au jucat finala cu formația Colegiului Național „Octavian Goga”  din Sibiu. Finala s-a dovedit palpitantă pentru publicul prezent în sala de sport a liceului nostru, cele două formații având nevoie de lovituri de departajare. În cele din urmă formația sibiană s-a impus și va reprezenta județul nostru la faza națională a ONSȘ la fotbal feminin.

Le felicităm pe jucătoarele unității noastre de învățământ pentru faptul că s-au clasat pe locul al II-lea la nivelul județului Sibiu. Ne referim aici la Paula Micu din clasa a IX-a Instructor Sportiv, la Sabina Hodârnău din clasa a X-a Științele Naturii, la Antonia Bucătaru din clasa a X-a Instructor Sportiv, Andreea Hațegan din clasa a X-a Științe Sociale, alături de căpitanul echipei Ines Șerban din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și de „veterana” Nicolate Ban din clasa a XII-a Filologie.

CUPA ISF la fotbal pe teren redus este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației ca parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>