Facultatea de Știința și Ingineria Mediului „recrutează” axentiști

Ultima zi de vineri a lunii martie a adus la Liceul Teoretic „Axente Sever” pe reprezentanții Facultății de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș Bolyai. Viitorii absolvenți ai unității noastre de învățământ dar și elevi din clasa a XI-a au fost prezenți pe 29 martie în sala festivă a liceului medieșean la întâlnirea cu domnul Conferențiar Dr. Victor Bocoș-Bințințan de la Facultatea de Știința și Ingineria Mediului.

Alături de domnul conferențiar s-a aflat și Teodora Săbăduș, absolventă a promoției 2021 de la Liceul Teoretic „Axente Sever” și viitoare absolventă a instituției clujene. Axentiștii au aflat mai multe aspecte legate de procesul de admitere din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Mediului și de oferta educațională, dar și despre aspectele legate de viața de student la Cluj Napoca.

Viitorii absolvenți ai liceului nostru se pot orienta spre programele de licență oferite de instituția de învățământ superior, în domenii de licență precum Știința Mediului, Ingineria Mediului sau Management și Audit de Mediu. De asemenea Teodora Săbăduș și-a prezentat pe larg experiența de studentă la Universitatea „Babeș-Bolyai” cu toate aspectele surprinse în cei 3 ani de facultate.

Întâlnirea s-a bucurat de interesul elevilor de la profilurile de Științele Naturii și Matematică Informatică, și cu siguranță o parte dintre aceștia vor lua din toamnă drumul Clujului și al Facultății de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>