Locul IV pe județ la șah și calificare la națională pentru atleții LTAS

Vineri, 5 aprilie 2024 zona Greweln a găzduit faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros. La această competiție au participat cei mai buni alergători de la învățământul gimnazial și respectiv liceal, care s-au întrecut la probe de cros de 800 de metri, 1000 de metri și 1200 de metri.

Cele 3 alergătoare care au reprezentat Liceul Teoretic „Axente Sever” au dominat competiția la nivel liceal. Este vorba de Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale, de Diana Comnac din clasa a XII-a Instructor Sportiv și de Vanesa Giangu din clasa a IX-a Instructor Sportiv.

Alexandra Hudea și Vanesa Giangu au încheiat pe primele două poziții în clasament, în vreme ce Diana Comnac s-a clasat pe locul al patrulea. Tot pe poziția a patra a încheiat competiția și atletul Ioan Irimie din clasa a IX-a Instructor Sportiv. De asemenea locul patru a fost ocupat în competiția sportului minții de către Emanuel Bumbuță din clasa a XI-a Matematică Informatică. Acesta a participat la etapa județeană a ONSȘ la șah, găzduită miercuri 3 aprilie de unitatea noastră de învățământ.

Bilanțul competițiilor sportive al primei săptămâni a lunii aprilie ne arată faptul că Alexandra Hudea va reprezenta liceul nostru și județul Sibiu la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros. Aceasta se va desfășura la Botoșani la 27 aprilie.

Îi felicităm pe atleții liceului nostru pentru rezultatele pe care le obțin atât in competițiile școlare cât și in cele naționale și internaționale, și-i dorim succes Alexandrei Hudea la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros. De asemenea le ținem pumnii strânși lui Cristian Cîndea din clasa a XI-a Matematică Informatică și Gabrielei Herciu din clasa a XI-a Științele Naturii, care în aceste zile reprezintă județul Sibiu la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la tenis de masă.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>