Gabriela Herciu și Cristi Cîndea, în top 10 pe țară la tenis de masă

În perioada 5-7 aprilie 2024 sala „Mihai Botez” a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad a găzduit faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la tenis de masă, ciclul liceal. Județul Sibiu a fost reprezentat la această competiție de 2 elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Este vorba de Gabriela Herciu din clasa a XI-a Științele Naturii și de Cristian Cîndea din clasa a XI-a Matematică Informatică.

Cei doi axentiști sunt „veterani” și în domeniul concursurilor școlare, ei fiind jucători de bază ai CSM Mediaș. Și cum liceul nostru are în ultimii ani rezultate deosebite în acest sport, aduse de-a lungul timpului de jucători precum Cristina Corburean, Andreea Dragoman, Andrei Pînzar sau Mădălina Moga, acest „blazon” a fost apărat cu brio și la ONSȘ.

La capătul a două zile de concurs, cea mai bună clasare a fost obținută de Gabriela Herciu, care a încheiat competiția pe poziția a 8-a. La masculin Cristian Cîndea a reușit o clasare meritorie pe locul al 10-a la tenis de masă.

Îi felicităm pe sportivii noștri, le dorim să continue să practice acest sport care le-a adus nenumărate satisfacții și să confirme talentul și buna pregătire pe care le-au demonstrat atât la competițiile școlare cât și la echipa de club.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>